Honda-onderdelen

Kies uw voertuig

Zoeken op kenteken

of

Zoek op voertuig

Kies een model
Kies een motortype
  Zou u uw keuze alstublieft verduidelijken  

Honda: onderscheidend door zijn voorwielaandrijving

In 1948 werd Honda opgericht door Soichiro Honda en begon hij met de productie van losse motoren die gebruikt werden voor de inbouw in fietsen. Al snel begon het bedrijf zich te richten op de productie van volledige motorfietsen. Honda maakte zijn eerste motorfiets in het jaar 1949 en zou in de jaren die volgden steeds zwaardere motorfietsen gaan produceren. Begin jaren ’60 besloot Honda te beginnen met de productie van auto’s. Dat resulteerde in Honda’s eerste auto: de T360. Ook de S500 werd nog in datzelfde jaar geproduceerd. Honda brak pas echt door op de automarkt in 1972, met de komst van de Honda Civic.

Honda onderscheidde zich van zijn concurrenten doordat het merk vanaf het begin voorwielaandrijving in zijn auto’s heeft gebruikt. Tot op de dag van vandaag is dat een soort traditie bij Honda gebleven. Wat Honda tevens uniek maakte, was de komst van het luxemerk Acura. Honda was namelijk de eerste Japanse autofabrikant die naast gewone auto’s een luxemerk lanceerde. Ook in de autosport was, en is Honda een bekend gezicht. Sinds 1964 produceert Honda auto’s voor de Formule 1 en het bedrijf doet sinds 2010 mee aan het British Touring Car Kampioenschap.

Het belang van nieuwe Honda-onderdelen

Wilt u de levensduur van uw Honda verlengen, dan is het belangrijk om uw auto regelmatig te laten controleren. Ook is het verstandig sommige Honda-onderdelen vroegtijdig te vervangen om latere complicaties te voorkomen. Net als de onderdelen van andere automerken hebben een aantal Honda-onderdelen een vastgestelde verwachte levensduur. Denk bijvoorbeeld aan remschrijven; uit ervaring blijkt dat deze Honda-onderdelen zo´n 40.000 kilometer meegaan. Een aantal andere Honda-onderdelen gaan theoretisch levenslang mee, maar kunnen na bijvoorbeeld een ongeluk toch aan vervanging toe zijn.

Honda-onderdelen online kopen bij Mister-Auto

Mister-Auto staat voor hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Voor Honda-onderdelen bent u daarom bij Mister-Auto aan het juiste adres. Uw nieuwe waterpomp, ruitenwisserbladen of andere Honda-onderdelen, zijn online gemakkelijk te bestellen bij Mister-Auto. Er zijn twee opties om in een oogopslag te zien welke onderdelen bij uw autotype horen: typ uw kenteken in het daarvoor bestemde zoekveld, of geef aan welk model Honda u heeft en om welk motortype het gaat. Nog nooit was het zo eenvoudig Honda-onderdelen te kopen.

Uw catalogus