Land Rover onderdelen

Kies uw voertuig

Zoeken op kenteken

of

Zoek op voertuig

Kies een model
Kies een motortype
  Zou u uw keuze alstublieft verduidelijken  

Land Rover: de op één na oudste terreinwagen

De Land Rover wordt al sinds 1948 gebouwd en is daarmee, op de Amerikaanse Willy’s Jeep na, de oudste terreinwagen ter wereld. De productie van Land Rovers begon in Groot-Brittannië, maar al snel werden de auto’s ook in Australië, België, Duitsland en Spanje geproduceerd. In deze landen waren terreinwagens namelijk hard nodig en werden zij onder andere door het leger en de politie gebruikt.

De broers Maurice en Spencer Wilks runden in 1947 de Roverfabriek en besloten in 1948, door overcapaciteit na de oorlog, de fabriek opnieuw op te bouwen. De broers wilden een auto produceren die beter was uitgerust dan een Jeep. Hiervoor haalden ze een Willy’s Jeep uit elkaar en bouwden met nieuwe en verbeterde Land Rover onderdelen hun eigen terreinwagen. Om deze reden lijkt de eerste Land Rover erg op een Jeep. Later ontwikkelde Land Rover ook eigen modellen, zoals de Defender.

Land Rover onderdelen online kopen

Heeft u schade aan uw Land Rover, is de remklauw aan vervanging toe of bent u op zoek naar nieuwe motorolie? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod aan Land Rover onderdelen. Koopt u een Land Rover onderdeel bij een dealer, dan kunnen de kosten hoog oplopen. Wij verkopen de beste Land Rover onderdelen online, tegen een scherpe prijs. En de prijs is niet de enige reden waarom wij u adviseren om uw Land Rover onderdelen online te kopen; bestellen bij Mister-Auto gaat namelijk ook nog eens gemakkelijk en snel. Voer uw kentekennummer in op onze homepage, of zoek op model en motortype, en u krijgt een overzicht te zien met alle Land Rover onderdelen die geschikt zijn voor uw auto.

Uw catalogus