Auto onderdelen voor Opel

Opel onderdelen bestellen

Alle auto onderdelen voor Opel zijn te vinden bij Mister-Auto. Hebben uw Opel Corsa of uw Vectra onderhoud? U vindt in de online automaterialen-catalogus alle nieuwe autoparts voor elk model Opel. Het is eenvoudig en goedkoop. Bovendien vindt u bij Mister-Auto alleen automaterialen van de beste kwaliteit. Bestel nu alle autoo parts ontvang ze snel thuis. Een nieuw auto onderdeel voor uw Opel kopen, doet u natuurlijk bij Mister-Auto. Hier vindt u het juiste onderdeel voor een lage prijs!

Zoeken op registratie
Voer uw kenteken in
.
Zoeken op voertuig
Kies een model
Kies een motortype
  Zou u uw keuze alstublieft verduidelijken  

Meer informatie over OPEL

OPEL

Een beetje geschiedenis:
OPEL begon als fabrikant van naaimachines en later fietsen. In 1899 vormt de auto een nieuwe afzetmarkt met OPEL PATENT MOTOR CAR, SYSTEM LUTZMANN. Beetje bij beetje verbetert de productie van auto's. In 1914 telt OPEL 19 berlines en 4 sportauto's.
OPEL introduceert de lopende band in 1924 en in 1929 lanceert het een verzekeringsmaatschappij. Een OPEL-bank wordt opgericht om kopen op krediet te vereenvoudigen.
In 1931 produceert OPEL 100.000 auto's.
OPEL werkt samen met CHEVROLET, VAUXHALL, HOLDEN, SATURN, ISUZU, SUZUKI.
OPEL is een dochteronderneming van GENERAL MOTORS sinds de jaren '20.
Enkele modellen:
1898: De OPEL LUTZMANN is de eerste auto van het merk. Hij wordt gelanceerd als eencilinder, maar wordt snel vervangen door een tweecilinder.
1914: De 10,2 liter 40/100pk met kopklepmotor wordt op de markt gebracht.
Jaren '20: geboorte van de REINETTE, zo genoemd omwille van zijn groene kleur, de REGENT (24/10 pk – Amerikaanse stijl).
Jaren '30: lancering van de 4/10, de KADETT, de OLYMPIA (1ste seriewagen met een volledig stalen carrosserie, zonder chassis), de SUPER, de KAPITAN.
Jaren '60: nieuwe KADETT, DIPLOMAT uitgerust met een V8-motor van CHEVROLET.
De daaropvolgende jaren: de ASCONA, de MANTA (sportieve berline), de MONZA, de CORSA, de OMEGA, de VECTRA, de ASTRA, de TIGRA.
OPEL produceert ook jeeps: FRONTERA, MONTEREY.
Uw catalogus