Porsche-onderdelen

Kies uw voertuig

Zoeken op kenteken

of

Zoek op voertuig

Kies een model
Kies een motortype
  Zou u uw keuze alstublieft verduidelijken  

Porsche: de exclusieve sportauto

In 1931 richt Ferdinand Porsche, na al een glansrijke carrière achter de rug te hebben, zijn eigen automobielfabriek in Duitsland op. Ferdinand begint aan het bouwen van zijn eigen droomauto en Porsche groeit uit tot een onmisbare speler in de wereld van de sportauto’s. Na de eerste successen in de sportwereld werd in 1963 de Porsche 911 gelanceerd, de eerste luchtgekoelde auto met de motor achterin. Dit is het begin van de vele overwinningen in verschillende takken van de autosport.

Het talent breidt zich uit in de familie, en ook zoon Ferry begint met het ontwerpen van auto’s. Samen werken ze aan het ontwerp van de Porsche 356, door velen gezien als de eerste echte Porsche. Slechts een maand na de lancering, wint het model de eerste klasse van de Innsbruck Stadtrennen.

Porsche-onderdelen online kopen

Het is van groot belang dat alle Porsche-onderdelen van uw Porsche sportauto goed functioneren en op tijd vervangen worden. Bij Mister-Auto bent u aan het juiste adres voor het kopen van Porsche onderdelen. Door ons uitgebreide aanbod aan Porsche-onderdelen kunt u ervoor zorgen dat uw auto altijd soepel over de weg glijdt. Tegen een scherpe prijs vindt u nieuwe remblokken, ruitenwisserbladen of een ander Porsche-onderdeel om veilig verder te kunnen rijden. Bestel nu eenvoudig en snel uw Porsche-onderdelen online bij Mister-Auto.

Uw catalogus