Seat-onderdelen

Kies uw voertuig

Zoeken op kenteken

of

Zoek op voertuig

Kies een model
Kies een motortype
  Zou u uw keuze alstublieft verduidelijken  

Seat: de comfortabele auto

Het Spaanse merk Seat (Sociedad Español de Automóviles de Turismo) is in 1950 opgericht in Barcelona. Tot enkele jaren voor het bedrijf naar Nederland kwam in 1983, was Seat onderdeel van een samenwerkingsverband met Fiat. In 1984 is de Seat Ibiza gelanceerd, het eerste model van het onafhankelijke Seat-bedrijf en tot dusver het populairste model. De Seat Ibiza kenmerkt zich door het ontwerp van Giugiaro met ruimere afmetingen, en het comfort dat de auto biedt. Tegenwoordig behoort Seat tot de Volkswagen-groep.

Seat-onderdelen onderhouden

Het comfort van de auto is gegarandeerd met een zorgvuldig onderhoud van de Seat-onderdelen. Het is van belang dat u de auto regelmatig laat controleren. De Seat-onderdelen moeten op tijd worden vervangen om comfortabel verder te kunnen blijven rijden. Iets wat u zelf kunt controleren zijn bijvoorbeeld de lampen. Zeker bij schemering of regen is dit Seat-onderdeel onmisbaar.

Seat-onderdelen online kopen

Moeten de lampen van uw Seat vervangen worden of is het wellicht tijd voor een nieuwe uitlaatpijp? Mister-Auto biedt een breed assortiment van Seat-onderdelen online. Wij maken het u eenvoudig om nieuwe Seat-onderdelen te kopen. Er zijn twee opties om in één oogopslag te zien welke onderdelen bij uw autotype horen: voer uw kenteken in in het daarvoor bestemde zoekveld, of geef aan welk model Seat u heeft en om welk motortype het gaat. Mister-Auto maakt het onderhouden van uw auto gemakkelijk!

Uw catalogus