Auto onderdelen voor Volkswagen

VW onderdelen bestellen

Bij Mister-Auto kunt ieder autoonderdeel voor uw Volkswagen kopen voor de beste prijs. Raadpleeg onze online automaterialen-catalogus om het juiste onderdeel te vinden voor uw Volkswagen. De keuze is enorm. Rijdt u in een Polo, een Golf of een Volkswagen Transporter? Geen probleem, u vindt altijd het juiste reserveonderdelen, ongeacht het model. En altijd voor goedkope prijzen. Bij Mister-Auto kunt u de beste auto onderdelen of auto onderdelen voor uw Volkswagen kopen, voor de laagste prijzen!

Zoeken op registratie
Voer uw kenteken in
.
Zoeken op voertuig
Kies een model
Kies een motortype
  Zou u uw keuze alstublieft verduidelijken  

Meer informatie over VOLKSWAGEN

VOLKSWAGEN

Het logo:
De V: Volk
De W: Wagen

Enkele belangrijke data:
- Ferdinand Porsche stelt in 1934 aan het Ministerie voor Transport van het 'Reich' zijn project voor om een Duitse auto voor het volk te bouwen.
- Het concept Volkswagen, 'auto van het Volk', wordt voorgesteld op 8 maart bij de opening van de autotentoonstelling van Berlijn. In 1936 worden de prototypes gebouwd die 50.000 km aan testritten afleggen.
- In 1938 wordt de auto voorgesteld aan het publiek. De 1000ste Kever die sinds het eind van de oorlog is gebouwd, rolt van de band in 1946, de 100.000ste in 1950.
- In de loop der jaren worden 23 miljoen kevers verkocht.
- Volkswagen Frankrijk wordt opgericht in 1960 en in 1962 worden 1 miljoen VW's verkocht in de Verenigde Staten.
- De Golf wordt in 1974 op de markt gebracht.

VAG vormt vandaag: Volkswagen – Skoda – Audi – Seat – Volkswagen bedrijfsvoertuigen

Het huidige gamma:
Fox / Polo / Golf / New Beetle / Scirocco / Jetta / Nieuwe Touran / Tiguan / Eos / Passat CC / Nieuwe SHARAN / Nieuwe Touareg / Phaeton / Caddy Life / Multivan

Technologie:
- "4MOTION": vierwielaandrijving
- Nieuwe TSI-technologie: de TSI (motoren van 140 tot 170pk.) is de eerste benzinemotor met directe injectie door een compressor en een turbo. Dit concept wordt de 'Twincharger' genoemd* (dubbele drukvulling).
- DSG 7: versnellingsbak met 7 versnellingen, bestemd voor de eerste TSI- en TDI-motoren.
Uw catalogus